mennyttä

Runoilija dead angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2005
Viimeksi paikalla: 6.9.2016 22:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyhjä, kylmä,pimeä huone.
sängylläni istun,kipeät kyyneleet silmäni kastelee.
Nyt on minun aikani mennä.
pois lähteä,pakoon juosta.
Enään ei ole paaluta takaisin.
Kun oven takanani suljen, muistot tänne jää
ja kaikki on historiaa.
Hyvästi kaikki entinen,aikani on poistua.
Ei takaisin paluuta.

Selite: 
tää vaan on taas tämmönen,kun oli aika muuttaa taas suuntaa ja jättää kaikki entinen taakseen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot