haavoitettu sydän...

Runoilija dead angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2005
Viimeksi paikalla: 6.9.2016 22:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuuntelen musiikia,istun sängyllä ja mietin.
Mietin sitä miksi sä lähdit.
Tulit niin nopeasti,mutta lähtösi oli sitäkin nopeampi.
Sä sanoit rakastavasi, miksi sitten hylkäsit minut?
Väität ettet halua satuttaa, miksi sitten teet niin?
Teet kaiken päinvastoin sanojasi, etkö tajua kuinka se koskee, sattuu sydämeen.
Lähtösi satutti minua vain enemmän, veit sydämestäni palan menessäsi. juuri sen palan missä oli kaikki iloni.
Etkö voisi jo tulla ja palauttaa sen palan, en osaa elää ilman sitä.
Sydämeni vuotaa kuiviin.
Tulisit takaisin ja korjaisit sydämeni jälleen ehjäksi

Selite: 
Löysin tämmösen vanhan runoni jostain.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot