pakko irroittaa

Runoilija dead angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2005
Viimeksi paikalla: 6.9.2016 22:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Älä katso mua noin haikeena, sulosine silminesi.
En enää tahdo vuodattaa kyyneliä.
Sun täytyy ymmärtää.Ei tietä takaisin,
pakko irroittaa.
Kipu raastaa sisintäni, tiedän ettemme enää kohtaa.
Vaikeaa on luovuttaa, niin paljon merkitsit sinä minulle.
mutta on vain pakko irroittaa.

Selite: 
tääkin on hieman kesken. ja tätä samaa vääntämistä. kun tilanne on se että on vain päästettävä irti vaikka kuinka tahtoisi pysyä siinä hetkessä.
Kategoria: 
 

Kommentit

en voi olla hyräilemättä sitä Koti-ikävän biisiä, se oli kait 51koodia- kahleet,
kun luen tätä.
(anteeksi epärakentava palaute)

Ihana runo!!!!

Ja hyvää syntymäpäivää!!!!!!

 

Käyttäjän kaikki runot