sen piti olla mun suojelusenkeli

Runoilija dead angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2005
Viimeksi paikalla: 6.9.2016 22:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

näen vatsani kasvavan,tunnen sinun potkivan.
Pikkuiseni niin viattomana kasvat.
Olenko valmis päästämään sinut tänne kylmään pahaan maailmaan.
Miten voisit pärjätä täällä,kun itsekkään en osaa.
Pikkuiseni olisiko sinun parempi jos laskisin sinut enkelten valtakuntaan.
Ei,ei ole sinun aika mennä.
Tule enkelini,tule näyttämään minulle uusi suunta elämääni.pelasta minut pahalta.
pikkuiseni,rakkaani,oma enkelini.

Selite: 
en ole synnyttänyt lasta, enkä tehnyt aborttia. nyt ei sitten kenenkään tarvitse miettiä sitä. ja siitä asiasta ei sen enempää.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot