Kuplan sisässä

Runoilija dead angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2005
Viimeksi paikalla: 6.9.2016 22:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi rikoit sen kuplan jonka sisällä elin.
Miksi annoit minun tippua takaisin maahan.
Etkö ymmärrä etten osaa elää täällä.
Nyt makaan maassa, haavoittuvana
En pääse ylös, en osaa nousta.
Ylitseni on helppo juosta, sillä olen jo melkein hautautunut maahan.
Kuka tulisi ja nostaisi minut ylös, auttaisi pystyyn.
Sillä minä itse, etkä sinäkään siihen pysty.

Selite: 
Tää on kanssa ihan yhtä vanha runo ja siis ihan jotain ensimmäisiä väsäilyitä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Todellisuuteen on ikävä palata, mäkään en sitä halunnu, mut oli vähän pakko ;(

 

Käyttäjän kaikki runot