Himo

Runoilija zormy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poistelin mielestäni turhia runoja, ne jotka on tallottu jalkoihin elämän kuljettaessa eteenpäin.
 

Tunnen sen.
Sähkön.

Huone kutistuu kun astut sisään
näen vain sinut
Ei halausta
muodollinen tervehdys
Liian pitkä katse kertoo kaipauksen

Haluan sinut

Sähkö sävähtää heti jo tavatessa
lävistää koko kehon
saa haluamaan niin että sattuu.

Läheisyys polttaa
kosketus saa sydämen tahdit tanssimaan tangoa
suudelma kehon huutamaan
ota
nyt
heti

Haluan elää tämän unen todeksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vahvaa ja intohimoista tekstiä..!

 

Käyttäjän kaikki runot