kauluspaitainen mies

Runoilija zormy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poistelin mielestäni turhia runoja, ne jotka on tallottu jalkoihin elämän kuljettaessa eteenpäin.
 

Vasemmalla,
valkoisen talon kuistilta katsottuna,
sen viileävetisen joen rannalla
lepäsi kauluspaitainen viiksihapsinen mies

Jalassa sillä oli kuusen sukka
toisessa sammal harmainen
Farkut halasivat sinistä taivasta
ollen aina liian kuluneen väriset
Polvessa nauroi kolme reikää
nurmikolla maalatut

Sormessa
sormukseton rusketusraita
lompakko nukkui povitaskussa
Suu nauroi vielä eiliselle vitsille
korvat kuulivat matojen kuiskutuksen

Hiukset tappelivat tukkatakussa
ja silmät katsoivat pilvilammasta
vielä hetken
ennekuin varikset varastivat ne päivälliseksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot