Mustakansinen pahvilaatikko

Runoilija zormy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poistelin mielestäni turhia runoja, ne jotka on tallottu jalkoihin elämän kuljettaessa eteenpäin.
 

Mun voimat on suljettu
mustakantiseen pahvilaatikkoon.
Ruskea kuori, harmaa sisus
ontto pohja

Kyljissä näkyy saksilla pistetyt
happireiät
pohjassa on palat teippi
yksi jokaiseen kulmaan
ja keskelle oma

Tukeva kapistus
linnake, muurit taivaaseen asti.
Vallihauta ympärillä
vaikka ei se pystykkään
mihinkään pois keinuttamaan

Laiha valo
laiha lohtu
kaukana siintää tulevaisuus

Näen hiekan
näen auringon
näen tulen
maan
jään ja lumen

Näen kaukana siintävän tulevaisuuteni

osoite
vain
on
osoitettu
väärin

Hakkaan laatikon syrjiä
potkin korkokengilläni
ulvon susien kielillä

itken

huudan armoa

pyydän apua

ja kansi pysyy kii

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot