Vekaran kevät

Runoilija zormy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poistelin mielestäni turhia runoja, ne jotka on tallottu jalkoihin elämän kuljettaessa eteenpäin.
 

Veikeä vekara
silmät virneestä virnuavat
ilakoi kelistä
Nauru kupli kuin saappailla polskittu kuralätäkkö
ja kulmat kurtistuivat lakritsipötköstö
-koiran pyllystä tulleesta
Kasvot nauttivat lempeän tuulen silityksestä
auringon lämpö kutitti nenänpäätä

Hiekka pölähti kun saappaat irtosivat maasta
ja juoksivat täysiä ympyrää

Tervetuloa kevät!

Selite: 
Pihapiirin lapsien innostamaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot