Kevät

Runoilija zormy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poistelin mielestäni turhia runoja, ne jotka on tallottu jalkoihin elämän kuljettaessa eteenpäin.
 

Talviaamun

valkoisen kelmeä
helmeävä hehku

lumihangen sävytön
auringon varjo

uhosi valolla kyllästetylle
taivaisiin
varvistavalle
korkealle kuuselle

"Olen tuulessa haalistunut
kitaran kieli
vadelmia suu pullollaan!"

Kuusi varisutti humisten neulojaan

"Pian olet sateen mylvimässä
vehmaassa maassa
mutanokare nenällä."

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot