Tiedän.

Runoilija Animeboy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poika, vilponen ja iloinen, Tykkään animesta ja ptsasta. Oon 14-vuotta.
 

Tiedän, että täällä maailmassa on joku minua varten.

Tiedän, että itkeä mä syliisi voin.

Tiedän, että rakkautta on vain saduissa.

Tiedän, että elämme yhtä satua.

Tiedän, kuinka paljon sua rakastan.

Tiedän, että sinä et tiedä rakkauteni voimaa.

Tiedän, että jonain päivänä kohtaamme.

Tiedän, että joskus voin kääriä sinut syliini.

Tiedän, että en ole hyvä ihminen.

Tiedän, että anteeksi saa mä en.

Mutta silti haluan sinun tietävän; Olet mun ainoain, päivänpaiste. Haluan vain sinut. Haluan sinun olevan onnellinen.
Joten älä väitä etten tiedä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot