Ikuisuuuuus

Runoilija Animeboy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poika, vilponen ja iloinen, Tykkään animesta ja ptsasta. Oon 14-vuotta.
 

Ei ikuisuus ole ajan mitta,
sitä ei voi määrittää,
yksin jatkan unelmitta,
elämääni yritin värittää,
luulen että loputtomiin,
yritän olla jotain muuta,
itken itseni unelmiin,
kun en tavoittanut kuuta.
Susta unelmoin aina,
nyt tiedän ikuisuuden,
ikuisuus on se aika,
jonka saan sua odottaa.

Selite: 
tämmönenvaa
Kategoria: 
 

Kommentit

No, sanon nyt suoraan että suurin osa tässä on aika tavallista. Mutta oli täsä silti jotain mistä myöskin tykkäsin:)
Tuo ikuisuus-juttu...

 

Käyttäjän kaikki runot