Vain sinun vuoksesi

Runoilija Animeboy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poika, vilponen ja iloinen, Tykkään animesta ja ptsasta. Oon 14-vuotta.
 

seison sateessa.

en pelkää kylmyyttä.

huomaan veden tulvivan.

en tarvitse venettä.

vaikka vesi minut sulattaisi.

ei se haittaisi.

ainut millä on merkitystä olet sinä.

ja vain sillä on väliä ettet sinä kastu.

kaiken tämän teen vain sinun vuoksesi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Uhrautuvaista. Kaunista...

Tämä on nätti, vaikka onkin hiukan kliseinen niinkuin runot ovat yleensä:)
Pidin.
[kiitos arvostelustasi!^^]

 

Käyttäjän kaikki runot