Kun armaani nään

Runoilija Animeboy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poika, vilponen ja iloinen, Tykkään animesta ja ptsasta. Oon 14-vuotta.
 

Malta en odottaa seuraavaa kertaa kun...
Armaani nään ja kerron hänelle mitä ajattelin...
Kun tapasin hänet ensimmäisen kerran...
Kainoja oltiin molemmat vaikka...
Ajateltiin samoin tavoin toisistamme...
Rakastuttiin ensi silmäyksellä...
Aika pysähtyi ympärillämme...
Ainiaan me yhdessä ollaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ette ymmärrä sen jujua. No sanompahan vaaan että mulal oli nälkä. :P x) köhAlkuköhkirjaimetköh.

Te ette ymärä mua.

 

Käyttäjän kaikki runot