Lukossa

Runoilija Animeboy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poika, vilponen ja iloinen, Tykkään animesta ja ptsasta. Oon 14-vuotta.
 

Ikkunastani ulos katselin.

En ulos päässyt.

Olisin halunnut mennä, mutta olin jumissa.

En jalkaani liikuttaa voinut.

Ei käteni ylettänyt.

Istuin yksin huoneessani, ovet lukossa.

Selite: 
ehkä vähä kesken...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tä on jännä.. mulle tuli tän jälkee silleen vähän ahdistunu olo. hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot