Jotakin hyvin haurasta.

Runoilija Animeboy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poika, vilponen ja iloinen, Tykkään animesta ja ptsasta. Oon 14-vuotta.
 

En tajunnut , että olimme näin lähellä
sitä eroa.
Kuvittelin, että olisimm yhdessä ainiain.
En olisi halunut laskea sinua.
Minun oli kumminkin pakko.
Oli pakko laskea sinut.
Yksi ainut kyynel virtaa pitkin poskipäitäni.

En tajua miks lähdit.
En tajua miksi päätit lopettaa.
En tajua mikset jäänyt.

Elämäsi oli tuskaa.
Olisin voinut kumminkin yrittää auttaa.
Olisit antanut mahdollisuuden.
Suru on sanoin kuvaamaton.
Nyt vain toivon, että jaksan elää ilman sua.
Toivon , että saat sen ikuisen elämän.

En voi sua koskaan unohtaa.
Sydänmeni on täynnä tuskaa. <3

Selite: 
<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot