Syksy on Tulossa

Runoilija Subjektivisti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2009
Viimeksi paikalla: 25.2.2023 2:55

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Puolikas on aina Puolikas. Sen saa Yhdeksi vain lisäämällä toisen Puolikkaan.
 

Syksy on tulossa

Haistan sen ilmassa
Sumussa joka kerääntyy lammen pintaan

Haistan sen puissa
Kosteudessa joka pisaroi oksilla

Haistan sen maassa
Lehdissä jotka lojuvat polulla

Viimeinen kesäpäivä oli kaunis

Tunnen sen ympärilläni
Painostava tila ilman ikkunoita

Tunnen sen luissani
Kylmyys pureutuu läpi vaatteista

Tunnen sen mielessäni
Raskas taakka painaa kumaraan

Aurinko sädehti kilpaa silmiesi kanssa

Näen sen luonnossa
Värit kavahtavat sen kylmyyttä

Näen sen ihmisissä
Hymyt väistyvät sen tieltä

Näen sen peilissä
Kuvajainen hämärtyy sen vaikutuksesta

Istuimme vierekkäin nurmikolla

Kuulen sen linnuissa
Laulu vaikenee vähä vähältä

Kuulen sen rannalla
Aallot liplattavat raskaammin

Kuulen sen metsässä
Sadevesi varisee puista

Söimme kesän viimeiset mansikat

En haista enää
Parfyymia kaulallasi

En tunne enää
Kosketustasi ihollani

En näe enää
Tanssiasi kukkamekossa

En kuule enää
Lempeitä sanojasi

Sinä nukahdit viereeni hymyillen

Kaikki aistini kertovat sen:
Syksy on tulossa

Selite: 
17.08.2012 Ensimmäinen versio
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot