Flos Amicitia

Runoilija Subjektivisti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2009
Viimeksi paikalla: 25.2.2023 2:55

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Puolikas on aina Puolikas. Sen saa Yhdeksi vain lisäämällä toisen Puolikkaan.
 

Kaksin ruukkuun multaa toimme
Multaan kasvupaikan loimme
Multa kasvun voiman antoi
Kukan kauniin varren kantoi

Kukkaa hoidimme yhtä aikaa
Joskus vähän, joskus liikaa
Kerran kukka melkein kuoli
Siitä pahasti nous' huoli
Silloin piti kukkaa hoitaa
Hellät konstit hyvin taitaa
Piti kukan vartta kannatella
Yllin kyllin sille rupatella
Ja viimein kohos' katse kasvin
Lämmön ja huolenpidon turvin

On kukka nyt runsas kuin saunavasta
Sai voimaa se naurusta kuplivasta
Lie kukalla melkoinen kestävyys
Kun ruukussa lukee: "Ystävyys"

Selite: 
12.09.2012 - Ties kuinka mones versio
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot