Ensimmäiselle Rakkaudelleni

Runoilija Subjektivisti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2009
Viimeksi paikalla: 25.2.2023 2:55

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Puolikas on aina Puolikas. Sen saa Yhdeksi vain lisäämällä toisen Puolikkaan.
 

Se vei aikaa paljon kauemmin kuin olin kuvitellut
Aikaa siihen, että tajuaisin sen kaiken
Aikaa kasvaa ihmisenä, jotta se paljastuisi minulle
Aikaa ymmärtää, miten merkittävä Sinä lopulta minulle olet ollut

Sillä Sinä olit minulle se, joka opetti

Miten kahdesta voi tulla yksi
Miten kipeästi toista ihmistä voi kaivata
Miten hyvältä tuntuu olla toisen lähellä
Miten haikealta tuntuu lähteä viereltä

Mitä Rakkaus on
Mitä viha on
Mitä katkeruus on
Mitä tuska on

Miltä tuntuu rakastua ensimmäisen kerran
Miltä tuntuu kokea sellaista rakkautta ensi kerran
Miltä tuntuu joutua hylätyksi
Miltä tuntuu menettää kaikki

Kuinka hyvältä anteeksianto tuntuu
Kuinka upeaa on tuntea itsensä tärkeäksi
Kuinka iloinen olen voinut olla
Kuinka täydellistä pelkkä yhdessäolo on

Vei aikaa tajuta tämä kaikki
Vei aikaa vapautua vihasta
Vei aikaa käsittää, ketä oikeasti vihasin
Ja käsittää, että se olinkin minä itse

Ennen kaikkea vei aikaa pystyä antamaan anteeksi itselleni

Siksi lausun Sinulle nämä kiitokset, Ensimmäinen Rakkauteni:

Kiitos, kun olit luonani
Kiitos, kun pidit minua hyvänä
Kiitos, kun huolehdit minusta
Kiitos, kun tulit minua vastaan juna-asemalle
Kiitos, kun vietit elämäni parhaan kesän kanssani
Kiitos, kun puhuit minulle rehellisesti
Kiitos, kun et enää näytellyt onnellista vuokseni
Kiitos, kun lopulta irtauduit minusta
Kiitos, kun sain sen takia kasvaa ihmisenä
Kiitos, kun olet olemassa
Kiitos, kun olit Ensimmäinen Rakkauteni

Ilman Sinua en voisi mitenkään olla se, joka olen nyt

Selite: 
17.07.2014 - Ensimmäinen versio
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot