Linnuista ja Merenneidoista

Runoilija Subjektivisti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2009
Viimeksi paikalla: 25.2.2023 2:55

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Puolikas on aina Puolikas. Sen saa Yhdeksi vain lisäämällä toisen Puolikkaan.
 

Sanoit että merenneidot
voivat pudottaa pyrstönsä

Kun joku saa ne luottamaan
ja rakastumaan

Jotta he voivat jättää meren
rakkauden takia

Sitä sinä et tiennyt
että sama pätee lintuihin

Kun ne rakastuvat merenneitoihin
ne katkaisevat siipensä

Jotta he voisivat jättää taivaan
rakkauden takia

Merenneito kasvattaa uuden pyrstön
kun luottamus kuluu rikki
ja sukeltaa takaisin
rakastamaansa mereen

Mutta kukaan ei kertonut
miten lintu pystyisi kasvattamaan
uudet siivet itselleen

Lentääkseen takaisin
rakastamalleen taivaalle

Selite: 
15.08.2012 Lopullinen versio
Kategoria: 
 

Kommentit

Onkohan se aina niin, että heittäytyessään uuteen pitää katkaista rihmat vanhaan... Miten sieltä sitten palaudutaan onkin toinen tarina. Vaikuttava runo, kipeäkin. Tykkäsin! Ja onnea syntymäpäivänä :)

 

Käyttäjän kaikki runot