Sinä&Minä

Runoilija Littleprinces

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 28.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitus on puhdas elämäntapa :)
 

Joskus pää täytyy kääntää pois,
ettei toisen tuskaa nähdä vois.
Verta ihollas,
sydän onneton asfaltilla makaa.
Ruumiisi eloton,
silmäsi kauniit kiinni on.
Muistan sen niin,
silloin me yhdessä taivaisiin lennettiin.
Vain sinun kanssasi uskalsin nähdä helvetin.
Pelko riipivä,
sydän mun on tunnoton.
Luonasi silti aina oon.

Selite: 
Pieni sananen rakkaimmista rakkaimmalle ystävälle, joka on jo mennyt pois. Mutta silti,joka päivä muistan sen ystävyyden,eikä se tuska katoa koskaan kokonaan..<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot