Kivun potilas

Runoilija Littleprinces

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 28.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitus on puhdas elämäntapa :)
 

Hoitoa ei voi aloittaa,
potilas on liian heikko.
Hän ei saa tavata vieraita,
se vain pahentaisi tilaa.
Potilas menehtyy pian,
ellei ihmettä tapahdu.

Tila on vakava,
enkä teinä toivoisi liikoja.
Olkaa valmiita menettämään rakkaanne,
milloin hyvänsä.

" Tarvitsen Häntä,
rakastan Häntä,"
potilas kuiskii,
todennäköisesti hourii.
Ei hän ketään tarvitse,
hänhän kuolee pian.

Hengitys hidastuu jo,
eikä hän jaksa kauaa.
Potilas jatkaa kuiskailuaan,
hoitajat eivät enää huomaa.

Eikä Hän saavu koskaan,
ainakaan ei pääsisi suljetuista ovista.
Ja potilas kuolee,
kuolinsyytä ei ole tarkkaan määritetty.
Laitettu vain "hidas kuolema,"
mutta lisäisin,
että kivuliain minkä minä tiedän.
Ja silti potilas jaksoi edes yrittää.

Selite: 
Aika ei anna aina periksi..
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot