Oikeus

Runoilija Littleprinces

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 28.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitus on puhdas elämäntapa :)
 

On kai meilläkin jonkunlaiset oikeudet.
Tää maailma nuoret tuhoon saattaa,
mis oikeudet,
kuka niist päättää.

Saa kai olla surullinen sillon ku huvittaa,
mikä sä oot siihen puuttumaan.
Ei kaikkee tarttee kertookkaan,
mitä se sulle kuuluukaan.

Mikä sä oot siihen puuttumaan,
teen just niinku huvittaa.
Älä koske,
älä sano sanaakaan.
Sä et oo se,
joka vie mut mukanaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot