Satutettu

Runoilija Littleprinces

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 28.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitus on puhdas elämäntapa :)
 

En tahdo ymmärtää,
tahtoasi pahaa.
Olen satutettu,
lyöty maahan,
pakotettu.
Kaikki solut raiskattu,
verisenä myttynä maahan paiskattu.
Viaton sydän murhattu,
kaikki unelmat pirskattu,
heitetty päin veristä seinää,
en ehkä enää sua nää..

Selite: 
Raakaa,julmaa,laskelmoitua,mutta totta..
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä setti

Väkevät sanat, joskus auttavat. Voimia!

 

Käyttäjän kaikki runot