Sinun satuttama

Runoilija Littleprinces

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 28.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitus on puhdas elämäntapa :)
 

Raiskaa kaikki sisälläni,
sitähän sinä tahdot.

Viiltele irti sydämeni,
jos se tyydyttää sinut.

Revi auki haavani,
et jättäisi niitä rauhaan kumminkaan.

Leikkaa irti kaikki se,
minkä irti saat.

Kiduta minua,
en välitä.

Kipu lävistää kaikkialta.
En ole ikinä ehjä,
ehkä en ole koskaan ollutkaan.

Suutele kuoleman huuliani,
olethan sitä aina halunnut.

Tapa minut,
enhän minä enää hengissä selviäisi.

Päästä minut kuoleman koristelemalle matkalleni.
Teit minusta rikkonaisen enkelin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot