Hukka

Runoilija Tontumpi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2009
Viimeksi paikalla: 15.8.2017 22:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Ilo
Valo
Rakkaus
 

Sinuun luotin uudelleen
Sä katosit taas, sanomatta sanaakaan.
Tyhjiä sanoja, lupauksia
Rinnalla kulkijasta, Ystävänä elämisestä

Vaikka yhä uudelleen mut hylkäät,
...miksi silti kaipaan sua Ystäväin?
Koska rakastan...

Lämmittäköön kevätaurinko sun ajatukset
Uskomaan ja luottamaan itseesi <3

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot