Siemen

Runoilija Tontumpi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2009
Viimeksi paikalla: 15.8.2017 22:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Ilo
Valo
Rakkaus
 

Kaikki on tarkoitettu kasvatettaviksi,
toiset itävät kyllä itsestään

Mutta tärkeintä on kunnon
juurtuminen

...jotta tietää mistä on kotoosin ja
miten pysyä vahavasti pystyssä
elämän aallokossa ja karikoissa,
tuulessa ja tuiskussa
Paahtavassa auringossa,

-pysyä vahvana ja kasvaa, juuri
Sellaiseksi kuin on tarkoitettu,
Pysyä omana itsenään
Juuri sellaisenaan kuin on.

Parhaimmillasi loistat,
juuri sellaisena kuin olet,
juuri sellaiseksi sinut on luotu

Ei sinun tarvitse olla mitään muuta kuin olet

Olet parhaimmillasi
- oma itsesi <3

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot