Tuuli

Runoilija Tontumpi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2009
Viimeksi paikalla: 15.8.2017 22:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Ilo
Valo
Rakkaus
 

Syystuuli puhaltelee hiuksiini
Ja sekoittaa ne solmuun.

Se kiipeää pitkin säärtäni,
kietoen minut syleilyynsä,
värähtelee ihollani ja saa niskan
Kipristymään.
Tuuli kertoo kylmästä ja jotenkin tunnut
Yht'äkkiä olevan kaukana, saavuttamattomissa.

Tuon sinut mielessäni rinnalleni,
kätesi ympärilleni takaa... Se saa tuulenkin
Syleilemään minua lempeämmin ja tuntumaan
Lämpöiseltä puristukselta,
värikkäiden lehtien lennellessä pitkin katua.

Nostan niskani ylös, eikä minun enää ole kylmä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot