Lämpö

Runoilija Tontumpi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2009
Viimeksi paikalla: 15.8.2017 22:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Ilo
Valo
Rakkaus
 

Lumi yrittää peitota tulevan kevään jäljet
Se yrittää kylmentää ajatukset,
Keväästä, lämmöstä, rakkaudesta

Mutta tiedän, että lopulta
Rakkaus lumen sulattaa ja kevään tulla antaa.

Aurinko saa sydämeni hymyilemään :)

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot