Yksinäisyys

Runoilija Dragonfly80

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2005
Viimeksi paikalla: 23.3.2023 21:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.4.1980

äiti joka runoilla ilmaisee niin surut kuin ilonsa..=)
 
Olen kuullut ystävyydestä tarinaa,
mutta nähnyt sitä harvoin, 
Olen kasvanut yksin varjoon,
tukehtuen lyijynraskaisiin iltoihin.
Läpi synkkien maisemien olen kulkenut, 
piirtäen reittiä, jotta löytäisit luokseni.
Oletko vielä jossain, minne katseeni ei ylety,
vai enkö vain ole koskaan tulossa osaksi tuota tarinaa. 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävää pohdintaa, jokaisella pitäisi olla joku jota rakastaa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot