vapaus

Runoilija Dragonfly80

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2005
Viimeksi paikalla: 23.3.2023 21:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.4.1980

äiti joka runoilla ilmaisee niin surut kuin ilonsa..=)
 
Haluaisin olla hetken lintu, 
joka kohoaa korkeuksiin.
Joka tuntee tuulen vireen ihollaan,
liitäen vapaudessa. 
Joka ohjaa lentoaan, 
jota maailman myrskyt ei riepottele.
Jolla ei ole velvotteita,
jolle muut ei sanele lento matkaansa.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, kauniskin runo. Tykkään  :)
Kiitos 🙂
 

Käyttäjän kaikki runot