Hauras

Runoilija Dragonfly80

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2005
Viimeksi paikalla: 23.3.2023 21:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.4.1980

äiti joka runoilla ilmaisee niin surut kuin ilonsa..=)
 
Voisinko hetken olla hauras, väsynyt ja neuvoton.
Istua vierellänne vuorostani kuunnellen neuvojanne ja rohkaisua.
Katsellen kun ojennatte auttavan kätenne,
suljemalla minut syleilyynne. 
Tuntematta olevani itsekäs, huono ihminen. 
Voisinko hetkeksi, edes pieneksi vaihtaa rooliani. 
En minäkään ole robotti, minullakin on tunteet. 
 
Selite: 
Ollaksemme vahva, on meidänkin oltava hauras. Ollaksemme hyvä kuuntelija, on meidänkin saatava nojata jonkun olkapäähän. Antaaksemme toimivia neuvoja, on meidän kompastuttava monta kertaa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauraudessa elää myös vahvuuden siemen, kuin varastossa itäen että kasvaen sitä tarvittaessa. Ikuista vahvuutta ei ole elämässä.
 

Käyttäjän kaikki runot