Hymy

Runoilija Dragonfly80

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2005
Viimeksi paikalla: 23.3.2023 21:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.4.1980

äiti joka runoilla ilmaisee niin surut kuin ilonsa..=)
 
Mä kuljen hymy huulillani,
peitellen taakseen haikeuden,
tuskan, haurauden, yksinäisyyden. 
Hymyilen aina kun kuljen,
vaikka sisälläni sattuu. 
Sillä te näette vain hymyn,
ette sen takana olevaa ihmistä. 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

karun kaunis teksti, joka hymyilee hieman kaiken kivun keskellä. 
 

Käyttäjän kaikki runot