Sivullinen

Runoilija Dragonfly80

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2005
Viimeksi paikalla: 23.3.2023 21:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.4.1980

äiti joka runoilla ilmaisee niin surut kuin ilonsa..=)
 
Lupauksiisi jos uskoin, ne peruutit.
Anoin hyväksyntääsi,
koska en kestänyt vihaasi.
Lakkaamatta yritin,
vaikka haavani syveni.
Tunsin tippuvani pimeyteen,
yhä vain uudelleen. 
Pidät minua otteessasi,
sillä veresi virtaa veressäni.
En kykene päästäämään irti, 
en vaikka se olisi helpompaa.
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tiivistunnelmaista kerrontaa, olet saanut hyvin puettua sanoiksi <3
Luo hyvin empaattisen tunnelman,
voimaksa
tekee mieli huutaa
"älä irrota"

Tykkään sykähdyttävän vaikuttava
Koskettava, vaikuttava teos.
 

Käyttäjän kaikki runot