Miljoona kertaa hylätty

Runoilija Fuufy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2011
Viimeksi paikalla: 7.9.2016 8:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Tiesin sen,
mikään ei ole ikuista,
sinäkin lähdit antamatta katsettakaan.
Viimeisen kerran oven mentyä kiinni minä tiesin jääväni yksin ja aloittavani täysin uuden elämä ilman sinua.

Lupaan itselleni sinun olevan viimeinen ketunrauta johon lankean.
Niin huomaamaton, nopea ja pian ohitse.
Niin suhteileni on aina käynyt

Ei enää, en luota sinuun, en kehenkään.
Kettukin viisastuu ja kiertää ansat, toivon...

Kuin uusi aurinko minä synnyn uudestaan, ja nousen uuteen aamun haavat revittynä auki, mutta ylpeänä.

MINÄ SELVISIN!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot