Kaiken takana on enkeli

Runoilija Fuufy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2011
Viimeksi paikalla: 7.9.2016 8:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Kunpa sanat vain riittäisivät kertomaan mitä tunnen...
Ne olisivat myös helpompi käsitellä

Katson peiliin ja kerron mitä näen:
hemmoteltu lapsi, ylisyötetty sika ruumiissaan
paholaisen perikuva,
joka ei saanut vapauttaan
epäonnistunut luomus,
suoraan helvetistä

Tunnustelen syvempää...
sydän, joka ei lyö,
mieli, joka on musta
sielu, eksynyt karitsa...

Mutta mustan verhon takana,
ihan ihollani on enkeli,
joka kertoo elämäni vaaroista
ja opastaa omassa elämässäni
Sen kaiken tuskan,
vuodatetun veren,
unehdettujen kyynelien läpi...
kulkien mukanani,
lähempänä kuin koskaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot