vahvempi kuin lasi

Runoilija Fuufy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2011
Viimeksi paikalla: 7.9.2016 8:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka vahvaksi minua luulette?
Lähetitte minut suoraan maanpäälliseen helvettiin.
miksi minut? mitä olen tehnyt ansaitakseni kaiken tämän paskan?
Saattaessani sinua, isi
halusin vain hypätä viereesi ja halata sinua vielä viimisen kerran
Kyyneleeni valuvat pitkin poskiani
tietäen etten pääsisi luoksesi taivaaseen
Minut on kahlitty maanpäälliseen helvettiin
ilman rakkautta jonka menetin jälkeesi
etkä ollut tukemassa
Hautasin tunteeni sinun mukanasi
Vanhat arvet käsivarsillani
Muistuttavat vanhasta elämästä
Olit silloin tukenani
Mitä minulla on enää?

Kuin lasin sirpaleet kerään itseni lattialta
Liimaan itseni kokoon
Ja piirrän huulipunalla hymyn kasvoilleni
enkä tule saamaan vanhaa elämääni enää koskaan takaisin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot