Tunne jolla ei ole nimeä

Runoilija Fuufy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2011
Viimeksi paikalla: 7.9.2016 8:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Tyhjyys hipaisee ihoani
Pimeys valtaa sieluni
Olen taas yksin, vaikka yritin kaikkeni
Ihmiset ympärilläni, pelkkiä varjoja
Äänet kaupungilla... pelkkiä harhoja
Uusi elämä.... uusi loppu
Loputon väsymys valtaa mieleni, miksi jatkaisin?
Kaiken saavuttamani, menetän hetkessä
Kyyneleet poskillani, aallot lattialla
Se tunne jolla ei ole nimeä... Ikävä,raivo,rakkaus,menetys,ikuinen väsymys,itseensä kyllätyminen
Kaikki yhdessä...
Nimetön totuus maailmalta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voihhhh..

 

Käyttäjän kaikki runot