Suljetut ovet

Runoilija Fuufy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2011
Viimeksi paikalla: 7.9.2016 8:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Suljettujen ovien takana tapahtuu jotain,
jotain mitä ei mielellään sanottaisi ääneen.
Tulen roihu näkyy oven raosta jopa käytävän päähän
ja tasa tunnein voit kuulla ruoskan vihlovan iskun
ja syyttömien tuskan huudot puolelta jolloin sivalletaan osa heidän sielustaan
ja valutetaan veri vuolaasti oven alta käytävälle.
Heidän luovuttaessa ruumiinsa kaltereille
mustahuppuinen varjo kuiskaa ruumiiden korvaan "anteeksi"
ja sulkee ovet perässään jättäen verta valuvat uhrit takseen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot