Kirje pöydälläsi

Runoilija Fuufy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2011
Viimeksi paikalla: 7.9.2016 8:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Et löytänyt viestiä pöydältäsi
jossa kerron minun lähteneen.
Kadut pitenivät takanani.
Kaukaisesta ikkunasta näen sinun itkevän.
Ajatus paluusta,
epätietoisuus miksi lähdin.
Pyydän ajatuksissani sinun lukevan kirjeeni.
Ehkä et vieläkään ymmärtäisi
viesti oli epäselvä
minun piti lähteä äkkiä
En itsekkään ymmärtänyt kuinka rakkaan ihmisen voi jättää näin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot