Nimetön

Runoilija Loup noir

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos ilta oli hauskaa, ei aamulla enää naurata. Jos eilen oli mukavaa, on tänään päivä tuskaa. Kun yön jaksoi valvoa, niin aamu, aurinko nukuttaa .. -loup noir-
 

hymykuoppa klikkaa palan poskesta
sulanut suklaa häivyttää järvieni jään
ohikiitävää kuin bussi joka aamulla karkaa nenän edestä
kuljettaja näki varmasti juoksevat jalat
ei pysähtynyt
et pysähdy sinäkään
kun harvoin nostaa päänsä ja pyyhkäisee hiukset pupilleiltaan
ei toinen paina jarrua
eikä ota vauhdista kyytiin
menee ohi
ei se mitään
aina voi nostaa leukansa uudestaan
joskus voisi pitääkin sen pystyssä
niskaruuvi löysällä
kuljettajat ajavat ohi kävelykadulla
ensin katsovat
sitten painavat kaasua

tiedän että kiiltokuva kaunistelee todellisuutta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot