Nimetön

Runoilija Loup noir

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos ilta oli hauskaa, ei aamulla enää naurata. Jos eilen oli mukavaa, on tänään päivä tuskaa. Kun yön jaksoi valvoa, niin aamu, aurinko nukuttaa .. -loup noir-
 

Varjot siivoavat alueita valosta
Kellon viisarin kolmastoista kierros
Oikeastaanhan se on vaikka kuinka mones
en ole laskenut
Lounasaika lopuillaan
Katukahvilan terassilla kuin lisko hehkulampun alla
Kaupunkiterraario
Sisällä kaktus hotkii kuivuutta ikkunalaudalla
tuuletin kikattaa kuumalle päivälle
Jäätikkötuuli
yhtäkuin talvipäivän sulattava kaakaomuki minulle
Ja takaisin hehkulampun alle
Katu tuijottaa ohikulkijoita
tekee viiltävää analyysia
päätelmä jokaisesta
eihän mukulakivillä ole muutakaan tekemistä
Ehkä kuitenkin terraariokaupunki
Liskot eivät ole sosiaalisia
eivätkä saman muotoisia
Älä laita kahta erilaista samaan lasimaailmaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot