Nimetön

Runoilija Loup noir

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos ilta oli hauskaa, ei aamulla enää naurata. Jos eilen oli mukavaa, on tänään päivä tuskaa. Kun yön jaksoi valvoa, niin aamu, aurinko nukuttaa .. -loup noir-
 

lokki
iso
ja jalat
sidotut
toinen ylhäällä
naru ilmapallon kuristaa
puhjennut
siis ilmapallo
ja varpuset
ivallisina syövät
omenaa mätää
nauravat
lokki itkee
sisäänpäin
ja minä
säälivä
ei vastaa lintupuhelin
nyt kriisinhallinta piipittää äänettömällä
jonkun muun taskussa
että tanssin
ja tanssin
ottivat piru puhelimeni
kun tanssin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot