(toistaiseksi nimetön)

Runoilija Loup noir

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos ilta oli hauskaa, ei aamulla enää naurata. Jos eilen oli mukavaa, on tänään päivä tuskaa. Kun yön jaksoi valvoa, niin aamu, aurinko nukuttaa .. -loup noir-
 

katsotaan kaukaa
läheltä välillä
ja taas kaukaa

siivillä voi lentää

tunnetaan taikaa
taiotaan jotain joka katoaa
ja palaa taas

siivet vie pois

menetetään aikaa
takaisin saadaan
ja taas hetket hukkuu

hetkeen hukkuu

nukutaan muistoihin
herätään takaisin, burana lopussa
ja nukutaan taas

lentokone on rautaa

voitetaan elämä
unissa nukahdetaan
kukko laulaa kesken

rauta ei ole höyheniä

tahdotaan pois täydellisyyteen
menneeseen elämään päässä
sisällä päässä

lukittuna
ilman siipiä

juostaan kiinni päiväkirjan sivut
uskotaan jos ne kantaa
saavutetaan alku

jumala unohti antaa ne siivet

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot