varoittava esimerkki/huono runo

Runoilija Loup noir

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos ilta oli hauskaa, ei aamulla enää naurata. Jos eilen oli mukavaa, on tänään päivä tuskaa. Kun yön jaksoi valvoa, niin aamu, aurinko nukuttaa .. -loup noir-
 

onnen helmet kaulassani
ihanat ajatukset mielessäni
rakkaus on tunne ihmeellinen
sitä ennen tiennyt en
nyt voin kertoa, rakastan
sydämeni sinua varten pakastan
jotta se säilyy hyvänä ja voit sen sulattaa
yhdessä voimme rakkauden kylpyyn pulahtaa

Selite: 
kirjallisen ilmaisun kurssilla oli tarkotus kirjottaa mahdollisimman huono runo
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot