Suden hetki

Runoilija olkinainen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Universumi pilailee kustannuksellamme.
 

Yön pimeimmät tunnit.

Rikkoutumaton hiljaisuus.

On suden hetki.

Jossain kaukana tälläkin hetkellä vaeltaa yksinäinen, väärinymmärretty peto.

Se ulvoo kalliolla yksinäisyyttää ja tuskaansa.

Se ei halua olla paha, mutta minkä peto luonteelleen voi.

Tällä hetkellä se on peto henkeen ja vereen.

Kun suden hetki on ohi se pakenee taas luolaansa.

Yksinäisyyteensä.

Ja palaa vasta seuraavana yönä.

Selite: 
----
Kategoria: 
 

Kommentit

Mystinen ja kiehtova runo..susi ulvoo yksinäisyyttään..Hienoa vertaus-kuvaa,pidin!!:)

Loppu vähän tökkii, mutta muuten ok.

 

Käyttäjän kaikki runot