Nimetön

Runoilija olkinainen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Universumi pilailee kustannuksellamme.
 

Piikin jäljet ihossani.

- Ei kukaan minusta välitä.

Viillot ranteissani.

- Ei kukaan minua kaipaa.

Miksi olen vieläkin täällä?

Usvan keskellä kuljen elämäni ohi.

Miksi silti jään?

Selite: 
ainainen miksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

ehkä on parempi huominen. hyvät sanavalinnat :>

Paljon ahdistusta. Liikutuin :')

Hienosti olet osannut
ajatuksesi kirjoittaa
runon muodossa,tuota
pohdin usein itsekkin.
Hieno runo,mutta ei kannata
silti itseään satuttaa,kun
ei sillä tule pois pääsyä
saamaan.^^

kiitos kommentistasi :) Nämä sinun runosi yhtä kauniita ovat.

Vahvoja sanoja, pelottaviakin,
mutta darling: niin kovin totta. Hang in there <3

kaunis. :)
Omat tuntemukset on samanlaiset.

Kitos arvostelusta. :)

Auts, kipesäti kirjoitat.
Mutta kuule enkeli, sulla on varmasti ihmisiä, jotka susta välittää. Minäkin olen joskus ollut itsemurhan partaalla ja yitinkin sitä, silloin huomasin sen, että taidan merkitä jotain läheisilleni.
Ethän tee mitään itsellesi?

Elämällä on varmaan vielä annettavaa..Itsetuhoinen runo, surullinen.
" Miksi silti jään?" antaa lupauksen tulevasta.
Tykkäsin.

Tämä on kaunis!!!
Hieno... Mutta aina kannattaa antaa elämälle arvoa...
Ja kiitos arvostelustasi!!!

 

Käyttäjän kaikki runot