Se viimeinen

Runoilija olkinainen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Universumi pilailee kustannuksellamme.
 

Musta syys yö, hyytävine tuulineen ja jäisine pisaroineen.
Kaipuu kyyneleideni pirstoma, yksinäisyyteni huutona tyhjään huoneeseen.
Järjettömien pelkoni kylmät sormet kietoutuneena sydämeni ympärille.
Yön pimeimmät tunnit...

Auringon noustessa aamun viileään usvaan, hetkellinen toivo nähdä verenpunainen auringonlasku kanssasi.

Edes viimeiseksi jäävää auringonlaskua en pelkäisi, jos tietäisin rakkaani olevan vierelläni.

Selite: 
Sielun maisemassani on tilaa myös rakkaudelle.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot