Ruumismorsian

Runoilija olkinainen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Universumi pilailee kustannuksellamme.
 

Lasisessa arkussa.

Ruumismorsian.

Prinsessa puvussa.

Oksennuksen peitossa.

Virheetön vartalo.

Viiltojen raiskaama.

Kalman korjaama.

Matojen ruokana.

Särkynyt sielu.

Kostoa huutava.

Selite: 
Tänään tajusin, et miusta ei tuu ikinä prinsessaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Niimpä :) ehkä sitten joskus

Kaunis runo, tavallaan todellisuus kuolemasta, se joka harvemmin tuodaan esiin

Upea.
Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot