Miksi?

Runoilija Gloaming

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2005
Viimeksi paikalla: 13.2.2018 9:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Masentunut,
surullinen kokoajan.
Mikään ei onnistu,
mikään ei auta.
Ei ole mitään,
ei ole ketään.

Väsynyt,
niin heikko.
Mikään ei huvita,
Mitään ei jaksa.
...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

AUTS.
tuttu tunne aina välillä ja samakysymys päässä. MIKSI?

Ihan samaa kuin edellisessäkin. Siis, että pidän tästä tunnelmasta. Lyhyet lauseet luettelomaisesti aseteltuna tuo tähän sellasen hitauden ja "vittu, mistään ei tuu mittään" -fiiliksen. Ja sehän sopii :)

tää ei hieno runonna, mutta tunnepurkauksen taitavasti kirjoitettu.
Upeeta tekstiä.

Tää on kuin suora lainaus mun elämästä.Se on masennusta..Ja se on tuskaa.Kun mitään ei jaksaa,eikä elämässä ole enää mitään minkä takia sitä jaksaisi jatkaa..:/

Joo, tuttuja tunteita.
Runosi on hyvin osuva.

Ah. Tuo on tuota syksyä.
Olet hyvin onnistunut tuon tunteen tiivistämisessä.
Itselläkin sama tunne.

Tämä on nyt aika ilkeästi sanottu, mutta luulen että sun runoja kehutaan noin valtavasti lähinnä siksi että olet hyvännäköinen ja "sopivan ikäinen" mies.

Aika peruskamaa, mutta eipähän kukaan ole nero syntyessään.

ehkä huomenna huomaat auringon pilkistävän pilviverhon takaa:)
voimia ja piristystä

Tuo kuulostaa liiankin tutulta. Pitäisi vaan yrittää mennä elämässä eteenpäin, mutta aina se ei ole niin helppoa. Tuntuu helpommalta keinolta sortua jälleen ja uudestaan..

Tämmöinen olo iskee aina pakosti talvisin.
Thank god että nyt on kesä.

* huokaa * ihan kuin minun syksyni pari vuotta taapäin...mutta sitten alkoi pikku hiljaa huvittaa..
ja jaksaa :)

Tätä se on, Masennus. Juuri tätä.
Toivottavasti sinä voit jo paremmin.

Tuttuakin tutumpaa..Ei ole enää mitään minkä takia jaksaisi yrittää:/Surullista..Kauniisti kirjoitettu..

Sama kysymys minullakin mielessä. Loppu vähän töksähti, törmäsi kuin seinään. Mutta otsikko hoitaa homman kotiin, ja muutenkin nämä ovat elämän suuria kysymyksiä. Hienoa.

 

Käyttäjän kaikki runot